emesetarcali

emesetarcali

Gyertek haza csak egy napra...

2018. március 05. - emesetarcali

Mi, akiket orbán elüldözött  Magyarországról, Mi  kedves Honfitársaim, Mi tudunk segíteni , hogy végre rend legyen otthon.

Gyertek haza kérlek...csak egy napra menjünk haza ! Mi  nem félünk ettől a bűnöző kormánytól, minket nem lehet megfélemlíteni, mi egy biztonságos demokráciában éltünk valahol Európában...

Sokan vagyunk és elegen! Egymilliónál is többen hagytuk el hazánkat, ez egy óriási szám. Mi nem féltünk elmenni...és mi ma sem félünk  visszamenni ezt a hazaáruló tolvajbandát elkergetni. Velünk együtt Ti sem érzitek magatokat már gyengének, Ti, akik otthon maradtatok, nincs könnyű dolgotok!   Ne féljetek, ne gyűlölködjetek, minket erősítsetek! 

Megyünk haza mindannyian, Március 15.-én ott leszünk a Kossuth téren. Ez a magyar nép  "kivándorlók egynapos békemenete" lesz,  a hazájukban megalázott, megfélemlített bevándorló bánásmódban részesülőkkel, azaz veletek együtt...veletek, akik már évek óta ránk vártok otthon, a diákokkal, a nyugdíjasokkal, a rokkantakkal, a közmunkásokkal, az aktív dolgozókkal, a romákkal és az összes magyar még élő emberrel együtt pártatlanul fogunk ott állni a Kossuth téren. 

Ott állunk majd március 15.-én Orbán előtt és végre véget vetünk a nyolc éve tartó kizsákmányoló, hazug, hazaáruló  rendszerének.

Mi nem félünk...  ám az otthon maradt idős szüleinket féltjük...és féltünk minden hajléktalant a megfagyástól, a gyermekeket az  éhezéstől, mindenkit féltünk, akik orbán elnyomó  rabszolgatartó társadalmának az áldozatai. 

Végre leszállhat a "saját lábunkról " récsöl is, meg az ő elios tiborcz pisti névre hallgató tolvaj csaló férje is. Megnéznénk, hogy elios pistinek hogyan sikerülne telefonálni a börtönből, ha napokig senki sem adna neki egy kis aprót...ahhoz a nyilvános telefonkészülékhez, amelyikhez másfél napig Czeglédy sem fért hozzá, hogy ügyvédjét értesítse...neki sem volt aprója, de nem is adtak neki, hiába kért.  Bár azt nem tudom, hogy kit hívhatna fel?! Hacsak nem a drága jó apósát ott a szomszédos cellában...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://atarkamese.blog.hu/api/trackback/id/tr3113717562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása